Pontosabban: Mah Nà Mah Nà, eredetileg egy olasz áldokumentarista szoftpornó filmben tűnt fel (Svédország: menny és pokol, eredeti címén: Svezia, inferno e paradiso) mint egy betétdal abban a jelenetben, amelyben svéd fiatal lányok félpucéran kacarásznak egy szaunában. A film amúgy arról szól, hogy mennyire vad és romlott a svéd társadalom, a férfiak és nők egyaránt szexboltokba járnak, pucér diáklányok rohannak elő a havas tájon a szaunából, drog és pornó mindenütt, nem is sorolom! Előadója és szerzője Alessandro Alessandrini, aki mellesleg a Morricone nevével fémjelzett ‘Volt egyszer egy Vadnyugat‘ zenéjében fütyörészik.

A Mah Nà Mah Nà elképesztő nagy sláger volt a hatvanas évek végén, legismertebb változata pedig a Muppet Showban tűnt fel többször is, először 1969-ben (további muppetes történeti érdekességek a Muppet Wikin), de ebben az évben a Sesame Street is játszotta. Francia változatát (‘Mais Non, Mais Non‘) az a karibi gyökerekkel rendelkező Henri Salvador írta és adta elő, aki Boris Viannal és Quincy Jonesszal is együtt dolgozott.

A dal csak értelmetlen szótagokat, és semmilyen valódi szöveget nem tartalmaz. Eredeti változatába több dallamot is beillesztett a szerző: a Svéd Rapszódiából, a nápolyi nótából, a Santa Luciából, a Boogie Woogie Bugle Boy című világháborús rádióslágerből, valamint a Lullaby of Birdland című dalból, amelyet Amy Winehouse is megidéz az October Song című dalában.

A dal első felbukkanása az áldokumentarista szoftpornóban:

Az első Muppet videó:

Egy későbbi Muppet:

Mahna Mahna a Sesame Streetben:

Reklámok